Բաղադրությունը
4 ճաշի գդալ թթվասեր
4 ճաշի գդալ մայոնեզ
2 ձու
9 ճաշի գդալ ալյուր
Միջուկը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Խմորը ստացվում է թույլ: Թավայի վրա կարագ քսել, լցնել խմորը ,վրան ավելացնել ինչ սիրում է Ձեր փոքրիկը ,,տոմատ,երշիկ,նրբերշիկ,թթու վարունգ,պանիր,զեյթուն,լոլիկ և ալն,,: Խորհուրդ է տրվում վերջում քերել պանիր : Փակել թավայի կափարիչը և դնել կրակի վրա: Երբ պանիրը հալվի ,արդեն պատրաստ է: 10 րոպե:
Բարի ախորժակ:
նյութը՝ Кулинария и рецепты
Advertisements